Welkom op de website van Verpaalen Advocaten te Breda

Op deze website vindt u alle informatie die u van ons nodig heeft. Heeft u een probleem met politie of justitie? Bent u opgeroepen voor verhoor op een politiebureau of gedagvaard voor een zitting?

 Bel ons direct op 076 – 5200 240 of mail naar info@verpaalenadvocaten.nl. 

 

Rechtsgebieden:

Verpaalen Advocaten is gevestigd in Breda, maar werkzaam in het hele land. Wij zijn gespecialiseerd in strafzaken en jeugdzaken. Hieronder valt ook het detentierecht en bijstand aan slachtoffers in strafzaken.

 

Klik hier voor nadere informatie en brochures over strafzaken en klik hier voor nadere informatie en brochures over jeugdzaken.

 

Wij ontvangen u graag op ons kantoor:

Wij hechten veel waarde aan persoonlijk contact, waarbij goede bereikbaarheid en open communicatie van ons van groot belang zijn. U kunt bij ons op kantoor kennis met ons maken of wij bezoeken u in het huis van bewaring of de gevangenis.

Mochten wij u onverhoopt niet kunnen helpen, dan kunnen wij u via ons bestaande netwerk doorverwijzen naar een andere gespecialiseerde advocaat (al dan niet in de regio Breda). Ons kantoor is voorts aangesloten bij de Klachten- en Geschillenregeling Advocatuur van de Nederlandse Orde van Advocaten.